mika t consulting

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hallstahammar och mika t consulting är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och mika t consulting är ett av dem. Statusen för mika t consulting är att Bolaget är aktivt.

mika t consulting är ett Enskild firma och skapades 2003-04-28. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Hallstahammar där bolaget finns i jobbar för att bolag som mika t consulting ska trivas.

mika t consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-09. I Hallstahammar så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Stylistjobb inom mode-, mat och inredningsbranschen, inspicientjobb inom mode-, mat och inredningsbranschen, letande av modeller och miljöer för fotografering, bokning av resor, hotell, arrangemang, restaurang, bussar och sevärdigheter. Art director katalog och reklam.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att mika t consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-12.

Idag är mika t consulting och det finns flera bolag som är det idag i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med mika t consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-42228.

.

De som är på något sätt har med mika t consulting är Thalén, Maria Mikaela som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

mika t consulting har 600522-XXXX som sitt organisationsnummer.