cosy Cushion, Lena Elg

Västmanlands län

Information

cosy Cushion, Lena Elg hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Hallstahammar som är den kommunen där cosy Cushion, Lena Elg finns. I Hallstahammar så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. cosy Cushion, Lena Elg tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket cosy Cushion, Lena Elg har haft sedan 1998-01-01. cosy Cushion, Lena Elg har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till cosy Cushion, Lena Elg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0220-10368.

Hallstahammar arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

cosy Cushion, Lena Elg har idag 620504-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för cosy Cushion, Lena Elg

Tillverkning och försäljning av frisk och sjukvårdsartiklar såsom axelkuddar, nackkuddar, barnkuddar idrottskuddar, datakuddar,sittdynor, värmedynor,ändbaart nackstöd och handledstöd.

I cosy Cushion, Lena Elg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Elg, Lena Birgitta som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .