Heladig i hallstahammar

Västmanlands län

Information

Terapiverksamhet. Handel med produkter för förebyggande h äls såsom vattenprodukter, luftrenare, hudvård, fitness och kosttill- skott. Kursverksamhet och föreläsningar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Heladig i hallstahammar vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Hallstahammar så är Heladig i hallstahammar en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Hallstahammar arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hallstahammar och i Västmanlands län. Redan 2004-11-19 så skapades Heladig i hallstahammar och verksamheten är har F-skattsedel Heladig i hallstahammar har haft det sedan 2004-11-11.

Heladig i hallstahammar är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-11-11

621011-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hallstahammar.

Just nu är Heladig i hallstahammar och det finns många verksamheter som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Heladig i hallstahammar så går det att nå dem via telefon på 021-318078 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Heladig i hallstahammar är Sonmark, Tomas Martin som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, Jaensson, Barbro Kristina som är född 1950 och har titeln Prokurist, .