ALLA TIDERS KONST & ANTIK I KOLBÄCK

Västmanlands län

Information

630516-XXXX är organisationsnummer för företaget ALLA TIDERS KONST & ANTIK I KOLBÄCK. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ALLA TIDERS KONST & ANTIK I KOLBÄCK är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hallstahammar som är den kommunen som ALLA TIDERS KONST & ANTIK I KOLBÄCK finns i.

ALLA TIDERS KONST & ANTIK I KOLBÄCK har varit registrerat sedan 1991-10-16 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ALLA TIDERS KONST & ANTIK I KOLBÄCK så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

ALLA TIDERS KONST & ANTIK I KOLBÄCK är och det finns flera bolag i Hallstahammar som också är .

Firmatecknare för ALLA TIDERS KONST & ANTIK I KOLBÄCK är följande:

Vill ni komma i kontakt med ALLA TIDERS KONST & ANTIK I KOLBÄCK så kan ni göra det på telefon genom 0220-41544 eller genom brev på följande adress:

Handel med nya och beg heminrednings- och fritidsartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med ALLA TIDERS KONST & ANTIK I KOLBÄCK och det är Koskela, JARMO Tapio som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,