Konsult Catarina Lindberg

Västmanlands län

Information

640118-XXXX är organisationsnummer för bolaget Konsult Catarina Lindberg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Konsult Catarina Lindberg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hallstahammar som är den kommunen som Konsult Catarina Lindberg finns i.

Konsult Catarina Lindberg har varit registrerat sedan 2001-09-05 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Konsult Catarina Lindberg så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Konsult Catarina Lindberg är och det finns flera bolag i Hallstahammar som också är .

Firmatecknare för Konsult Catarina Lindberg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Konsult Catarina Lindberg så kan ni göra det på telefon genom 0220-10545 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom försäkringar och friskvård. För verksamhet som bedrivs på Storgatan 12.

Det finns olika personer som har en koppling med Konsult Catarina Lindberg och det är Lindberg, Evy Katarina som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,