Marias Fotverkstad

Västmanlands län

Information

650104-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Marias Fotverkstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Marias Fotverkstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hallstahammar som är den kommunen som Marias Fotverkstad finns i.

Marias Fotverkstad har varit registrerat sedan 2001-09-17 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-11-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Marias Fotverkstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-11-19.

Marias Fotverkstad är och det finns flera verksamheter i Hallstahammar som också är .

Firmatecknare för Marias Fotverkstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Marias Fotverkstad så kan ni göra det på telefon genom 0220-13022 eller genom brev på följande adress:

Medicinsk fotvårds och skönhetsbehandlingar.

Det finns olika personer som har en koppling med Marias Fotverkstad och det är Lille Tommila, Maria Elisabet som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,