Din Trädgårdsmästare, Regina

Västmanlands län

Information

650302-XXXX är organisationsnummer för bolaget Din Trädgårdsmästare, Regina. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Din Trädgårdsmästare, Regina är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hallstahammar som är den kommunen som Din Trädgårdsmästare, Regina finns i.

Din Trädgårdsmästare, Regina har varit registrerat sedan 1998-08-27 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-02-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Din Trädgårdsmästare, Regina så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Din Trädgårdsmästare, Regina är och det finns flera bolag i Hallstahammar som också är .

Firmatecknare för Din Trädgårdsmästare, Regina är följande:

Vill ni komma i kontakt med Din Trädgårdsmästare, Regina så kan ni göra det på telefon genom 0220-10609 eller genom brev på följande adress:

Anläggningsarbeten, skötsel och underhåll, trädbeskärning, ritningsförslag, kurser, rådgivning, försäljning av växter med tillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Din Trädgårdsmästare, Regina och det är Frejd, Stina Regina som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,