Alalibra Activity

Västmanlands län

Information

650807-XXXX är organisationsnummer för bolaget Alalibra Activity. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Alalibra Activity är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hallstahammar som är den kommunen som Alalibra Activity finns i.

Alalibra Activity har varit registrerat sedan 2002-05-15 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Alalibra Activity så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Alalibra Activity är och det finns flera bolag i Hallstahammar som också är .

Firmatecknare för Alalibra Activity är följande:

Vill ni komma i kontakt med Alalibra Activity så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av hundprodukter. Kursverksamhet. Kennelverksamhet. Kennelverksamhet med hunduppfödning med registrerad Kennel Alalibra. Återförsäljning av fritidskläder och hundprodukter. Webdesign (hemsidor).

Det finns olika personer som har en koppling med Alalibra Activity och det är Hamrén, Sonja Camilla Maria som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,