Västmanlands DesignSnickeri

Västmanlands län

Information

Västmanlands DesignSnickeri är ett av många bolag som finns i Hallstahammar. Det är nämligen den kommunen som Västmanlands DesignSnickeri finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Västmanlands DesignSnickeri är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Västmanlands DesignSnickeri som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1985-09-27. Men sedan 1986-01-01 så har Västmanlands DesignSnickeri varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Västmanlands DesignSnickeri så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0220-40114.

Hallstahammar arbetar för att bolag som Västmanlands DesignSnickeri ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Västmanlands DesignSnickeri. Det finns flera bolag i Västmanlands län.

Uthyrning, försäljning och installation av ljud och ljusanläggningar samt discjockeyverksamhet Tillverkning, konstruktion och design i trä, plast och aluminium. Emballagetillverkning, skuminredningar samt specialsnickerier. Legoarbeten i CNC-fräsar.

Firmatecknare för Västmanlands DesignSnickeri är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Västmanlands DesignSnickeri och det är följande personer, Evertsson, Per Olov som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Västmanlands DesignSnickeri är 660305-XXXX.