Jenny Andersson Consulting Forest

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hallstahammar och Jenny Andersson Consulting Forest är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Jenny Andersson Consulting Forest är ett av dem. Statusen för Jenny Andersson Consulting Forest är att Bolaget är aktivt.

Jenny Andersson Consulting Forest är ett Enskild firma och skapades 2006-05-16. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Hallstahammar där företaget finns i jobbar för att företag som Jenny Andersson Consulting Forest ska trivas.

Jenny Andersson Consulting Forest är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-04. I Hallstahammar så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet och information, marknadsföring samt utbildning inom skogen, demonstration av arbetsmaskiner, forskning-, ergonomisk utveckling vad gäller maskinutrustning i skogsarbetsmiljö samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jenny Andersson Consulting Forest är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-04.

Idag är Jenny Andersson Consulting Forest och det finns flera företag som är det idag i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Jenny Andersson Consulting Forest så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-13522.

.

De som är på något sätt har med Jenny Andersson Consulting Forest är Andersson, Jenny Marianne som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Jenny Andersson Consulting Forest har 661223-XXXX som sitt organisationsnummer.