Stora Baren i Hallstahammar

Västmanlands län

Information

680615-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Stora Baren i Hallstahammar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stora Baren i Hallstahammar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hallstahammar som är den kommunen som Stora Baren i Hallstahammar finns i.

Stora Baren i Hallstahammar har varit registrerat sedan 2005-02-03 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stora Baren i Hallstahammar så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Stora Baren i Hallstahammar är och det finns flera verksamheter i Hallstahammar som också är .

Firmatecknare för Stora Baren i Hallstahammar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stora Baren i Hallstahammar så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Restaurang.

Det finns olika personer som har en koppling med Stora Baren i Hallstahammar och det är Berrabo, Tony som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,