Beltrad

Västmanlands län

Information

Försäljning av varor och tjänster inom följande områden: Festarrangör, bröllop o eventkonsult, fotografering video- och bildredigering bilddesign, dekoration och trycksaker, Hästrehabiliteing och hästutildningskonsultation, djurstyling, data och tillbehör, hemelektronik, bilstereo och tillbehör, musikinstrument och tillbehör, verktyg, babysimmning, friskvård, friluftsliv, husgeråd, interiör, konfektion, accessoarer samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Beltrad vars bolagstyp är Enskild firma.

I Hallstahammar så är Beltrad ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Hallstahammar arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hallstahammar och i Västmanlands län. Redan 1997-05-16 så skapades Beltrad och företaget är har F-skattsedel Beltrad har haft det sedan 1997-01-01.

Beltrad är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

680722-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Hallstahammar.

Just nu är Beltrad och det finns många företag som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Beltrad så går det att nå dem via telefon på 021-321861 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Beltrad är Belin, Mats Peter Håkan som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, Belin, Linda Marie som är född 1976 och har titeln Prokurist, .