IT-byrån i Västmanland

Västmanlands län

Information

IT-byrån i Västmanland är ett av många verksamheter som finns i Hallstahammar. Det är nämligen den kommunen som IT-byrån i Västmanland finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

IT-byrån i Västmanland är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-06-09.

IT-byrån i Västmanland som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2005-06-30. Men sedan 2005-06-09 så har IT-byrån i Västmanland varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på IT-byrån i Västmanland så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3479219.

Hallstahammar arbetar för att verksamheter som IT-byrån i Västmanland ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för IT-byrån i Västmanland. Det finns flera verksamheter i Västmanlands län.

Konsulting, service inom it och annan teknisk konsultverksamhet. annan teknisk konsultverksamhet avser lan wlan, dimensionering kringliggande elutrustning, kontorsutrustning.

Firmatecknare för IT-byrån i Västmanland är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till IT-byrån i Västmanland och det är följande personer, Björk, Ola Mikael Torbjörn som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för IT-byrån i Västmanland är 690308-XXXX.