Herr & Damsalongen Rosinett

Västmanlands län

Information

690417-XXXX är organisationsnummer för bolaget Herr & Damsalongen Rosinett. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Herr & Damsalongen Rosinett är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hallstahammar som är den kommunen som Herr & Damsalongen Rosinett finns i.

Herr & Damsalongen Rosinett har varit registrerat sedan 1993-10-05 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Herr & Damsalongen Rosinett så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Herr & Damsalongen Rosinett är och det finns flera bolag i Hallstahammar som också är .

Firmatecknare för Herr & Damsalongen Rosinett är följande:

Vill ni komma i kontakt med Herr & Damsalongen Rosinett så kan ni göra det på telefon genom 0220-40035 eller genom brev på följande adress:

Frisörverksamhet, samt försäljning av hårvårdsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Herr & Damsalongen Rosinett och det är Karlsson, Rosita Patricia som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,