Lille's Måleri Bygg o tjänster

Västmanlands län

Information

I Hallstahammar finns det ett Enskild firma som heter Lille's Måleri Bygg o tjänster. Det finns flera företag som liknar Lille's Måleri Bygg o tjänster i Västmanlands län. Hallstahammar är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Lille's Måleri Bygg o tjänster är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-09-23 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 2004-10-18 så har Lille's Måleri Bygg o tjänster varit registrerat och sedan 2004-09-23 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Lille's Måleri Bygg o tjänster och det finns fler företag som är det i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Lille's Måleri Bygg o tjänster så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Lille's Måleri Bygg o tjänster så kan ni göra det på 070-7410414.

Måleri, allt inom måleri Bygg, mindre lagningsarbeten såsom byte av gips, staket, plank och liknande Tjänst uthyrning till andra företag.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lille, Mikko som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Lille's Måleri Bygg o tjänster har 701020-XXXX som sitt organisationsnummer.