Riksbyggens Bostadsrättsförening Kolbäckshus nr 1

Västmanlands län

Information

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att anskaffa och förvalta hus i Hallstahammars kommun och att mot ersättning upplåta lägenheter åt medlemmarna med nyttjanderätt under obegränsad tid, nämnd bostadsrätt. Upplåtelsen kan antingen avse bostadslägenhet eller lokal. Föreningen skall i sin verksamhet även i övrigt främja de kooperativa ideerna, i första hand inom bostadsförsörjningen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Kolbäckshus nr 1 vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Hallstahammar så är Riksbyggens Bostadsrättsförening Kolbäckshus nr 1 ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Hallstahammar arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hallstahammar och i Västmanlands län. Redan 1989-11-28 så skapades Riksbyggens Bostadsrättsförening Kolbäckshus nr 1 och bolaget är har ej F-skattsedel.

716454-6074 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hallstahammar.

Just nu är Riksbyggens Bostadsrättsförening Kolbäckshus nr 1 och det finns många bolag som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Kolbäckshus nr 1 så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna eller en av dem i förening med -Eriksson, Stig Jesper

Följande personer är på något sätt aktiva inom Riksbyggens Bostadsrättsförening Kolbäckshus nr 1 är Ekholm, Gustav Harry som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Lejdegård, Stefan Sixten som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lorenz Pettersson, Ulf Englart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Mersin, Camilla Elisabeth som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Stig Jesper som är född 1975 och har titeln Suppleant, Jansson, Ken Mattias som är född 1971 och har titeln SuppleantLejdegård, Barbro Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lorenz, Anita Margareta som är född 1961 och har titeln Suppleant, .