Ulff Maskintjänst

Västmanlands län

Information

720701-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ulff Maskintjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ulff Maskintjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hallstahammar som är den kommunen som Ulff Maskintjänst finns i.

Ulff Maskintjänst har varit registrerat sedan 2007-05-24 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ulff Maskintjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-17.

Ulff Maskintjänst är och det finns flera bolag i Hallstahammar som också är .

Firmatecknare för Ulff Maskintjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ulff Maskintjänst så kan ni göra det på telefon genom 070-1497078 eller genom brev på följande adress:

Markanläggningsarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ulff Maskintjänst och det är Ulff, Carl Patrik Claesson som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,