Peters Alltjänst

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hallstahammar och Peters Alltjänst är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Peters Alltjänst är ett av dem. Statusen för Peters Alltjänst är att Bolaget är aktivt.

Peters Alltjänst är ett Enskild firma och skapades 2001-02-02. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Hallstahammar där företaget finns i jobbar för att företag som Peters Alltjänst ska trivas.

Peters Alltjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-29. I Hallstahammar så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Dränerings och isoleringsarbeten av villagrunder samt andra byggnadsarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Peters Alltjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-29.

Idag är Peters Alltjänst och det finns flera företag som är det idag i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Peters Alltjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-17030.

.

De som är på något sätt har med Peters Alltjänst är Fredriksson-Joensuu, Hans Peter som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Peters Alltjänst har 720814-XXXX som sitt organisationsnummer.