E.M.E. (Erik Mark Entreprenad)

Västmanlands län

Information

740628-XXXX är organisationsnummer för bolaget E.M.E. (Erik Mark Entreprenad). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som E.M.E. (Erik Mark Entreprenad) är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hallstahammar som är den kommunen som E.M.E. (Erik Mark Entreprenad) finns i.

E.M.E. (Erik Mark Entreprenad) har varit registrerat sedan 2002-10-22 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-11-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för E.M.E. (Erik Mark Entreprenad) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-11-07.

E.M.E. (Erik Mark Entreprenad) är och det finns flera bolag i Hallstahammar som också är .

Firmatecknare för E.M.E. (Erik Mark Entreprenad) är följande:

Vill ni komma i kontakt med E.M.E. (Erik Mark Entreprenad) så kan ni göra det på telefon genom 070-5478220 eller genom brev på följande adress:

Service, reparation och handel med fordon. Underentreprenör till mark entreprenörer.

Det finns olika personer som har en koppling med E.M.E. (Erik Mark Entreprenad) och det är Mark, Per Erik Anders som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,