Fritid Gnistan Ekonomisk förening

Västmanlands län

Information

I Hallstahammar finns det ett Ekonomisk förening som heter Fritid Gnistan Ekonomisk förening. Det finns flera verksamheter som liknar Fritid Gnistan Ekonomisk förening i Västmanlands län. Hallstahammar är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2001-01-19 så har Fritid Gnistan Ekonomisk förening varit registrerat. Idag är Fritid Gnistan Ekonomisk förening och det finns fler verksamheter som är det i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Fritid Gnistan Ekonomisk förening så kan man gör det genom att posta ett brev till Rallstav. 34, 734 31, Hallstahammar. Vi ni istället prata med Fritid Gnistan Ekonomisk förening så kan ni göra det på 0220-17000.

Föreningen har till ändamål att främaj medlemmarnas ekonomiska intressen genom att med temat friluftsliv ge en meningsfull och anpassad fritid med ett innehåll som kan motivera till ett livslångt intresse för ungdom med Aspergers Syndrom. Sträva efter att aktiviteter och upplevelser har hög kvalité, för att så långt som möjligt kompensera bortfallet av socialt umgänge. För verksamheten kommer föreningen att anställa personal med adekvat utbildning. Medlemmarnas uppgift är att handleda personalen.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Jönsson, Stig Anton som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Norström, Sonja Britt Louise som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jönsson, Stig Anton -Norström, Sonja Britt Louise .

Fritid Gnistan Ekonomisk förening har 769606-5999 som sitt organisationsnummer.