Hallsta Trafikskola Körkort Express Ekonomisk förening

Västmanlands län

Information

Hallsta Trafikskola Körkort Express Ekonomisk förening är ett bolag som finns i Hallstahammar. I Hallsta Trafikskola Körkort Express Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sivén, Jenni Selene som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sivén, Karl Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Sivén, Marja Leena som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Viero, Elina Leila Lucia som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hallsta Trafikskola Körkort Express Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hallsta Trafikskola Körkort Express Ekonomisk förening på telefon 0220-51111.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva trafikskola, körkortsutbildning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hallsta Trafikskola Körkort Express Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Hallsta Trafikskola Körkort Express Ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Hallstahammar arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Hallsta Trafikskola Körkort Express Ekonomisk förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-02-17 och Hallsta Trafikskola Körkort Express Ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-02-17.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hallsta Trafikskola Körkort Express Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Hallsta Trafikskola Körkort Express Ekonomisk förening har 769611-8855 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.