Samverkande företag i Hallstahammar ekonomisk förening

Västmanlands län

Information

Samverkande företag i Hallstahammar ekonomisk förening är ett företag som finns i Hallstahammar. I Samverkande företag i Hallstahammar ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björklund, Leif Helge som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Dannapfel, Gunilla Birgitta som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Elg, Stina Anna Kristina som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Eleonor Victoria som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Allerhed Maria Christina som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindeberg-Lindvet, Rein-Valter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamotLundgren, Lars Arne som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Melin, Anders Gustav som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Tejnung, Hans Rune Samuel som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamotEriksson, Bo Erik Lennart som är född 1959 och har titeln SuppleantSonmark, Tomas Martin som är född 1962 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Samverkande företag i Hallstahammar ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Samverkande företag i Hallstahammar ekonomisk förening på telefon 0220-13220.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen och arbete genom viss gemensam service, såsom adminstrativa tjänster, kopiering och utskrifter, kontorsservice- och servicetjjänster samt marknadsförening och samarbete för företagsamhet i Hallstahammar under namnet Samverkande företag i Hallstahammar ekonomisk förening. Föreningen är politiskt obunden.

Idag är Samverkande företag i Hallstahammar ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Samverkande företag i Hallstahammar ekonomisk förening är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Hallstahammar arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Samverkande företag i Hallstahammar ekonomisk förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-02-15 och Samverkande företag i Hallstahammar ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-02-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Samverkande företag i Hallstahammar ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Melin, Anders Gustav -Tejnung, Hans Rune Samuel

Samverkande företag i Hallstahammar ekonomisk förening har 769613-8309 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.