JRB Industri

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hallstahammar och JRB Industri är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och JRB Industri är ett av dem. Statusen för JRB Industri är att Bolaget är aktivt.

JRB Industri är ett Enskild firma och skapades 2006-11-02. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Hallstahammar där bolaget finns i jobbar för att bolag som JRB Industri ska trivas.

JRB Industri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-10-12. I Hallstahammar så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Systemleverantör av mekaniska komponenter som jobbar med konstruktion, produktion och lagerhållning inom följande produktionssegment, skärande bearbetning, plåtbearbetning, svets, montering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JRB Industri är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-10-12.

Idag är JRB Industri och det finns flera bolag som är det idag i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med JRB Industri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6994011.

.

De som är på något sätt har med JRB Industri är Wiklander, Johan Erik som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

JRB Industri har 771213-XXXX som sitt organisationsnummer.