Rolands Trafikskola Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Hallstahammar och Rolands Trafikskola Handelsbolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Rolands Trafikskola Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Rolands Trafikskola Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Rolands Trafikskola Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1976-07-12. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Hallstahammar där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Rolands Trafikskola Handelsbolag ska trivas.

Rolands Trafikskola Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hallstahammar så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Trafikskola. Trafikundervisning och körkortsutbildning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rolands Trafikskola Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Rolands Trafikskola Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Rolands Trafikskola Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-356000.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Rolands Trafikskola Handelsbolag är Pettersson, Britt-Marie Margar- som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Mats Roland som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .

Rolands Trafikskola Handelsbolag har 916460-2907 som sitt organisationsnummer.