Värdshuset Åsen Handelsbolag

Västmanlands län

Information

916460-3772 är organisationsnummer för bolaget Värdshuset Åsen Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Värdshuset Åsen Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Hallstahammar som är den kommunen som Värdshuset Åsen Handelsbolag finns i.

Värdshuset Åsen Handelsbolag har varit registrerat sedan 1976-12-21 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Värdshuset Åsen Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1977-01-01.

Värdshuset Åsen Handelsbolag är och det finns flera bolag i Hallstahammar som också är .

Firmatecknare för Värdshuset Åsen Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Lindgren Corradin, Eva Maria.

Vill ni komma i kontakt med Värdshuset Åsen Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5338503 eller genom brev på följande adress:
Stallbacken 7, 734 94, Strömsholm

Matlagning och servering.

Det finns olika personer som har en koppling med Värdshuset Åsen Handelsbolag och det är Lindgren Corradin, Eva Maria som är född 1953 och har titeln Bolagsman,