Hallstahammars Träemballage Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Hallstahammars Träemballage Handelsbolag är ett företag som finns i Hallstahammar. I Hallstahammars Träemballage Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björklund, LARS ÅKE som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Björklund, Lars Jonny som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Björklund, MAUD Marianne som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Björklund, Åke Kenneth som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hallstahammars Träemballage Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hallstahammars Träemballage Handelsbolag på telefon 0220-10777.

Tillverkning av träemballage.

Idag är Hallstahammars Träemballage Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Hallstahammars Träemballage Handelsbolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Hallstahammar arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hallstahammars Träemballage Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hallstahammars Träemballage Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hallstahammars Träemballage Handelsbolag så är det följande:
Bolagsmännen var för sig.

Hallstahammars Träemballage Handelsbolag har 916462-7532 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.