Handelsbolaget Metech

Västmanlands län

Information

916462-9017 är organisationsnummer för verksamheten Handelsbolaget Metech. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Metech är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Hallstahammar som är den kommunen som Handelsbolaget Metech finns i.

Handelsbolaget Metech har varit registrerat sedan 1984-10-02 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Metech så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2010-03-27.

Handelsbolaget Metech är och det finns flera verksamheter i Hallstahammar som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Metech är följande:
; Bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Metech så kan ni göra det på telefon genom 0220-13064 eller genom brev på följande adress:
Moräng. 2, 734 36, Hallstahammar

Kontroll och slipning av gjutgods. Maskin- och verktygsuthyrning. Bokföring.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Metech och det är Assisi Korhonen, Maria GABRIELLA som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Korhonen, Veli JUHANI som är född 1953 och har titeln Bolagsman,