Skällby Lantbruksservice Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Skällby Lantbruksservice Handelsbolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Hallstahammar som är den kommunen där Skällby Lantbruksservice Handelsbolag finns. I Hallstahammar så finns det många olika Handelsbolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Skällby Lantbruksservice Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Skällby Lantbruksservice Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. Skällby Lantbruksservice Handelsbolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Skällby Lantbruksservice Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skällby 2, 734 92, Hallstahammar men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Hallstahammar arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Skällby Lantbruksservice Handelsbolag har idag 916578-6378 som sitt organisationummer.

; Bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Skällby Lantbruksservice Handelsbolag

Försäljning av reservdelar till och mindre reparationer av lantbruksmaskiner.

I Skällby Lantbruksservice Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ekvall, GUNNEL Margareta som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Ekvall, MATS Viktor som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .