Olfsta Fastighets Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Hallstahammar och Olfsta Fastighets Handelsbolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Olfsta Fastighets Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Olfsta Fastighets Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Olfsta Fastighets Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1999-04-29. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Hallstahammar där bolaget finns i jobbar för att bolag som Olfsta Fastighets Handelsbolag ska trivas.

Olfsta Fastighets Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Hallstahammar så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förvaltning av egen fastighet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Olfsta Fastighets Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Olfsta Fastighets Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Olfsta Fastighets Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-418770.

Firman tecknas ensam av -Adelsson, Carl Johan.

De som är på något sätt har med Olfsta Fastighets Handelsbolag är Adelsson, Carl Johan som är född 1975 och har titeln Bolagsman, TMP i Munktorp Handelsbolag som är född och har titeln Bolagsman, .

Olfsta Fastighets Handelsbolag har 969659-1792 som sitt organisationsnummer.