Stall Hjälmarskräcken Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Stall Hjälmarskräcken Handelsbolag är en verksamhet som finns i Hallstahammar. I Stall Hjälmarskräcken Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gabrielsson, Lars Gösta som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Hansson, Mats Anders som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Öberg, Karl-Johan som är född 1936 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stall Hjälmarskräcken Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Stall Hjälmarskräcken Handelsbolag på telefon 0220-51475.

Ägande av travhästar med syfte att delta i tävlingsverksamhet samt avel.

Idag är Stall Hjälmarskräcken Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Stall Hjälmarskräcken Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Hallstahammar arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Stall Hjälmarskräcken Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Stall Hjälmarskräcken Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-06-19.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stall Hjälmarskräcken Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av Hansson, Mats Anders ensam.

Stall Hjälmarskräcken Handelsbolag har 969691-2030 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.