Özcan Kaya Restaurang och Pizzeria Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Özcan Kaya Restaurang och Pizzeria Handelsbolag är ett av många företag som finns i Hallstahammar. Det är nämligen den kommunen som Özcan Kaya Restaurang och Pizzeria Handelsbolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Özcan Kaya Restaurang och Pizzeria Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-03-29.

Özcan Kaya Restaurang och Pizzeria Handelsbolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2003-05-13. Men sedan 2007-03-29 så har Özcan Kaya Restaurang och Pizzeria Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hammartorget 8, 734 30, Hallstahammar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Özcan Kaya Restaurang och Pizzeria Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0220-14708.

Hallstahammar arbetar för att företag som Özcan Kaya Restaurang och Pizzeria Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Özcan Kaya Restaurang och Pizzeria Handelsbolag. Det finns flera företag i Västmanlands län.

Restaurang, pizzeria och pub.

Firmatecknare för Özcan Kaya Restaurang och Pizzeria Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Özcan Kaya Restaurang och Pizzeria Handelsbolag och det är följande personer, Kaya, Ali som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Kaya, Özcan som är född 1977 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Özcan Kaya Restaurang och Pizzeria Handelsbolag är 969693-7862.