Bergslagsutbildning UBL Handelsbolag

Västmanlands län

Information

969701-2814 är organisationsnummer för verksamheten Bergslagsutbildning UBL Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bergslagsutbildning UBL Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Hallstahammar som är den kommunen som Bergslagsutbildning UBL Handelsbolag finns i.

Bergslagsutbildning UBL Handelsbolag har varit registrerat sedan 2004-04-27 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bergslagsutbildning UBL Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bergslagsutbildning UBL Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Hallstahammar som också är .

Firmatecknare för Bergslagsutbildning UBL Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Bergslagsutbildning UBL Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Hans von Kantzows v. 50, 734 40, Hallstahammar

Utbildning Föreläsningar gällande ledarskap, självkännedom, gruppers utveckling, droger

Det finns olika personer som har en koppling med Bergslagsutbildning UBL Handelsbolag och det är Möllberg, Britt Margareta som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Möllberg, Torbjörn Runar som är född 1955 och har titeln Bolagsman,