Näringskonsulterna Bjarne & Kirsten Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Näringskonsulterna Bjarne & Kirsten Handelsbolag är ett av många företag som finns i Hallstahammar. Det är nämligen den kommunen som Näringskonsulterna Bjarne & Kirsten Handelsbolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Näringskonsulterna Bjarne & Kirsten Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-12-09.

Näringskonsulterna Bjarne & Kirsten Handelsbolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2004-10-25. Men sedan 2004-12-09 så har Näringskonsulterna Bjarne & Kirsten Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Agnesdalsg. 1 F, 734 40, Hallstahammar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Näringskonsulterna Bjarne & Kirsten Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-144852.

Hallstahammar arbetar för att företag som Näringskonsulterna Bjarne & Kirsten Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Näringskonsulterna Bjarne & Kirsten Handelsbolag. Det finns flera företag i Västmanlands län.

Försäljning, marknadsföring och utbildning inom hälsa och näring. Barnomsorg. Fäkttränare samt utbildning och materialförsäljning inom detta. Elektrisk konstruktion, installation, driftsättning och utbildning.

Firmatecknare för Näringskonsulterna Bjarne & Kirsten Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Näringskonsulterna Bjarne & Kirsten Handelsbolag och det är följande personer, Höglund, Bjarne Carl-Johan som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Höglund, Kirsten Doris som är född 1974 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Näringskonsulterna Bjarne & Kirsten Handelsbolag är 969705-4790.