Borgåsunds Hamncafé och Gästhamn Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Cafeverksamhet med uthyrning av fritidsbåtar, bryggplatser, cyklar och campingplatser. Båtchaterverksamhet i kombination med konferensverksamhet. Försäljning av bensin och diesel till fritidsbåtar, konsthanverk samt slussbiljetter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Borgåsunds Hamncafé och Gästhamn Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Hallstahammar så är Borgåsunds Hamncafé och Gästhamn Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Hallstahammar arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hallstahammar och i Västmanlands län. Redan 2005-12-15 så skapades Borgåsunds Hamncafé och Gästhamn Handelsbolag och företaget är har ej F-skattsedel.

969715-7536 är organisationsnummret för företaget som finns i Hallstahammar.

Just nu är Borgåsunds Hamncafé och Gästhamn Handelsbolag och det finns många företag som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Borgåsunds Hamncafé och Gästhamn Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 070-5943087 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Borgåsunds Hamncafé och Gästhamn Handelsbolag är Jonuks, Anna-Maria Kristina som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Jonuks, Carl Johan Erik som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .