Kolbäcks Möbelaffär Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Kolbäcks Möbelaffär Handelsbolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Hallstahammar som är den kommunen där Kolbäcks Möbelaffär Handelsbolag finns. I Hallstahammar så finns det många olika Handelsbolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Kolbäcks Möbelaffär Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Kolbäcks Möbelaffär Handelsbolag har haft sedan 2007-09-20. Kolbäcks Möbelaffär Handelsbolag har funnits sedan och 2007-10-04 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Kolbäcks Möbelaffär Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stationsg. 8, 734 50, Kolbäck men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0220-40903.

Hallstahammar arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Kolbäcks Möbelaffär Handelsbolag har idag 969728-4348 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Kolbäcks Möbelaffär Handelsbolag

Handel med möbler - möbeltyger.

I Kolbäcks Möbelaffär Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Björn Gunnar som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Florén, Claes Richard som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Florén, Evy Kristina som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .