Karlssons Maskin & Smide, Karl-Axel Karlsson

Västmanlands län

Information

270910-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Karlssons Maskin & Smide, Karl-Axel Karlsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Karlssons Maskin & Smide, Karl-Axel Karlsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hallstahammar som är den kommunen som Karlssons Maskin & Smide, Karl-Axel Karlsson finns i.

Karlssons Maskin & Smide, Karl-Axel Karlsson har varit registrerat sedan 1966-06-17 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Karlssons Maskin & Smide, Karl-Axel Karlsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Karlssons Maskin & Smide, Karl-Axel Karlsson är och det finns flera verksamheter i Hallstahammar som också är .

Firmatecknare för Karlssons Maskin & Smide, Karl-Axel Karlsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Karlssons Maskin & Smide, Karl-Axel Karlsson så kan ni göra det på telefon genom 0220-44063 eller genom brev på följande adress:

Metallhantering.

Det finns olika personer som har en koppling med Karlssons Maskin & Smide, Karl-Axel Karlsson och det är Karlsson, Karl-Axel som är född 1927 och har titeln Innehavare av enskild firma,