B P Säkerhetstjänst

Västmanlands län

Information

390206-XXXX är organisationsnummer för verksamheten B P Säkerhetstjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B P Säkerhetstjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hallstahammar som är den kommunen som B P Säkerhetstjänst finns i.

B P Säkerhetstjänst har varit registrerat sedan 1979-03-28 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för B P Säkerhetstjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

B P Säkerhetstjänst är och det finns flera verksamheter i Hallstahammar som också är .

Firmatecknare för B P Säkerhetstjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med B P Säkerhetstjänst så kan ni göra det på telefon genom 0220-51080 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och service av lås, larm samt säkerhetsåtgärder för inbrott.

Det finns olika personer som har en koppling med B P Säkerhetstjänst och det är Pettersson, BERNT Sture som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,