Hallstahammars Bildelar och Tillbehör

Västmanlands län

Information

Hallstahammars Bildelar och Tillbehör hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Hallstahammar som är den kommunen där Hallstahammars Bildelar och Tillbehör finns. I Hallstahammar så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Hallstahammars Bildelar och Tillbehör tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Hallstahammars Bildelar och Tillbehör har haft sedan 2002-01-14. Hallstahammars Bildelar och Tillbehör har funnits sedan och 2002-01-14 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Hallstahammars Bildelar och Tillbehör så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0220-12550.

Hallstahammar arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Hallstahammars Bildelar och Tillbehör har idag 410925-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Hallstahammars Bildelar och Tillbehör

Handel med bildelar och tillbehör.

I Hallstahammars Bildelar och Tillbehör så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Söderholm, Sune Sivert som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .