Gunnel Nordkvist Tavelinramning

Västmanlands län

Information

Gunnel Nordkvist Tavelinramning är en verksamhet som finns i Hallstahammar. I Gunnel Nordkvist Tavelinramning finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nordkvist, Gunnel Birgitta som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gunnel Nordkvist Tavelinramning så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Gunnel Nordkvist Tavelinramning på telefon 0220-10012.

Tavelinramning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gunnel Nordkvist Tavelinramning av bolagstypen Enskild firma.

Gunnel Nordkvist Tavelinramning är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Hallstahammar arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Gunnel Nordkvist Tavelinramning innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Gunnel Nordkvist Tavelinramning är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gunnel Nordkvist Tavelinramning så är det följande:

Gunnel Nordkvist Tavelinramning har 430311-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.