Gösta Anderssons Eftr

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hallstahammar och Gösta Anderssons Eftr är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Gösta Anderssons Eftr är ett av dem. Statusen för Gösta Anderssons Eftr är att Bolaget är aktivt.

Gösta Anderssons Eftr är ett Enskild firma och skapades 1983-09-21. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Hallstahammar där företaget finns i jobbar för att företag som Gösta Anderssons Eftr ska trivas.

Gösta Anderssons Eftr är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Hallstahammar så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Partihandel med maskiner, verktyg, apparater samt reparation av maskiner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gösta Anderssons Eftr är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Gösta Anderssons Eftr och det finns flera företag som är det idag i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Gösta Anderssons Eftr så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-10780.

.

De som är på något sätt har med Gösta Anderssons Eftr är Östlund, Sven Olov som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Gösta Anderssons Eftr har 431203-XXXX som sitt organisationsnummer.