KSFT Development

Västmanlands län

Information

440817-XXXX är organisationsnummer för verksamheten KSFT Development. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KSFT Development är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hallstahammar som är den kommunen som KSFT Development finns i.

KSFT Development har varit registrerat sedan 1992-08-25 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för KSFT Development så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

KSFT Development är och det finns flera verksamheter i Hallstahammar som också är .

Firmatecknare för KSFT Development är följande:

Vill ni komma i kontakt med KSFT Development så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Serviceuppdrag och tillverkning av rationella problemlösningar. Reservdelsförslag och viss lagerhållning av dessa delar. Export och import av tekniska detaljer. Entreprenadarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med KSFT Development och det är Andersson, Stieg Arne som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,