CARBO-Elteknik

Västmanlands län

Information

CARBO-Elteknik hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Hallstahammar som är den kommunen där CARBO-Elteknik finns. I Hallstahammar så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. CARBO-Elteknik tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket CARBO-Elteknik har haft sedan 1994-01-01. CARBO-Elteknik har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till CARBO-Elteknik så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 021-167703.

Hallstahammar arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

CARBO-Elteknik har idag 441215-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för CARBO-Elteknik

Montering av apparatlådor för spackelmaskiner och vattenreningsaggregat.

I CARBO-Elteknik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustavsson, Karl Olov som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .