Bo Eriksson Massage och Chiropraktik

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hallstahammar och Bo Eriksson Massage och Chiropraktik är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Bo Eriksson Massage och Chiropraktik är ett av dem. Statusen för Bo Eriksson Massage och Chiropraktik är att Bolaget är aktivt.

Bo Eriksson Massage och Chiropraktik är ett Enskild firma och skapades 1988-11-23. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Hallstahammar där företaget finns i jobbar för att företag som Bo Eriksson Massage och Chiropraktik ska trivas.

Bo Eriksson Massage och Chiropraktik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Hallstahammar så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Massage och chiropraktik

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bo Eriksson Massage och Chiropraktik är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Bo Eriksson Massage och Chiropraktik och det finns flera företag som är det idag i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Bo Eriksson Massage och Chiropraktik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-40058.

.

De som är på något sätt har med Bo Eriksson Massage och Chiropraktik är Eriksson, BO Georg som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bo Eriksson Massage och Chiropraktik har 480302-XXXX som sitt organisationsnummer.