Leg Veterinär Anders Noren

Västmanlands län

Information

490803-XXXX är organisationsnummer för företaget Leg Veterinär Anders Noren. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Leg Veterinär Anders Noren är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hallstahammar som är den kommunen som Leg Veterinär Anders Noren finns i.

Leg Veterinär Anders Noren har varit registrerat sedan 1993-04-08 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Leg Veterinär Anders Noren så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Leg Veterinär Anders Noren är och det finns flera bolag i Hallstahammar som också är .

Firmatecknare för Leg Veterinär Anders Noren är följande:

Vill ni komma i kontakt med Leg Veterinär Anders Noren så kan ni göra det på telefon genom 0220-43577 eller genom brev på följande adress:

Djursjukvård samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Leg Veterinär Anders Noren och det är Noren, Björn ANDERS som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,