Marios Allservice

Västmanlands län

Information

500526-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Marios Allservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Marios Allservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hallstahammar som är den kommunen som Marios Allservice finns i.

Marios Allservice har varit registrerat sedan 1985-07-10 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Marios Allservice så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Marios Allservice är och det finns flera verksamheter i Hallstahammar som också är .

Firmatecknare för Marios Allservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Marios Allservice så kan ni göra det på telefon genom 0220-26171 eller genom brev på följande adress:

Hantverksarbeten och bilreparationer samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Marios Allservice och det är Castagna, Mario Francesco som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,