Kolbäcks Järn & Färghandel

Västmanlands län

Information

500819-XXXX är organisationsnummer för företaget Kolbäcks Järn & Färghandel. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kolbäcks Järn & Färghandel är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hallstahammar som är den kommunen som Kolbäcks Järn & Färghandel finns i.

Kolbäcks Järn & Färghandel har varit registrerat sedan 2000-05-12 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kolbäcks Järn & Färghandel så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-19.

Kolbäcks Järn & Färghandel är och det finns flera bolag i Hallstahammar som också är .

Firmatecknare för Kolbäcks Järn & Färghandel är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kolbäcks Järn & Färghandel så kan ni göra det på telefon genom 0220-40214 eller genom brev på följande adress:

Handel med järn- och färgvaror.

Det finns olika personer som har en koppling med Kolbäcks Järn & Färghandel och det är Andersson, Bengt Erik som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,