F:a L v U MED.

Västmanlands län

Information

510529-XXXX är organisationsnummer för företaget F:a L v U MED.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som F:a L v U MED. är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hallstahammar som är den kommunen som F:a L v U MED. finns i.

F:a L v U MED. har varit registrerat sedan 2006-02-08 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för F:a L v U MED. så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-23.

F:a L v U MED. är och det finns flera bolag i Hallstahammar som också är .

Firmatecknare för F:a L v U MED. är följande:

Vill ni komma i kontakt med F:a L v U MED. så kan ni göra det på telefon genom 0220-41883 eller genom brev på följande adress:

Medicinsk service och utbildning inom hälso- och sjukvård och därtill hörande verksamhet. handel med värdepapper och värdeföremål och därtill hörande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med F:a L v U MED. och det är von Unge, Anne-Charlotte Margit C som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,