F:a M. Medical

Västmanlands län

Information

520517-XXXX är organisationsnummer för företaget F:a M. Medical. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som F:a M. Medical är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hallstahammar som är den kommunen som F:a M. Medical finns i.

F:a M. Medical har varit registrerat sedan 1996-02-19 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för F:a M. Medical så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

F:a M. Medical är och det finns flera bolag i Hallstahammar som också är .

Firmatecknare för F:a M. Medical är följande:

Vill ni komma i kontakt med F:a M. Medical så kan ni göra det på telefon genom 08-6623008 eller genom brev på följande adress:

Medicinsk konsult och tjänst. Produktutveckling och handel med medicinsk materiel. Handel med värdepapper och fast egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med F:a M. Medical och det är von Unge, Olov Magnus som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,