Salong Anki, Ann-Christin Karlsson

Västmanlands län

Information

Salong Anki, Ann-Christin Karlsson hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Hallstahammar som är den kommunen där Salong Anki, Ann-Christin Karlsson finns. I Hallstahammar så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Salong Anki, Ann-Christin Karlsson tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Salong Anki, Ann-Christin Karlsson har haft sedan 1994-01-01. Salong Anki, Ann-Christin Karlsson har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Salong Anki, Ann-Christin Karlsson så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0220-13090.

Hallstahammar arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Salong Anki, Ann-Christin Karlsson har idag 530409-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Salong Anki, Ann-Christin Karlsson

Damfrisering

I Salong Anki, Ann-Christin Karlsson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Ann-Christin som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .