Snabbmat i Kolbäck

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hallstahammar och Snabbmat i Kolbäck är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Snabbmat i Kolbäck är ett av dem. Statusen för Snabbmat i Kolbäck är att Bolaget är aktivt.

Snabbmat i Kolbäck är ett Enskild firma och skapades 1996-09-06. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Hallstahammar där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Snabbmat i Kolbäck ska trivas.

Snabbmat i Kolbäck är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-06-11. I Hallstahammar så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av snabbmat, catering, hantering av köttprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Snabbmat i Kolbäck är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-06-11.

Idag är Snabbmat i Kolbäck och det finns flera verksamheter som är det idag i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Snabbmat i Kolbäck så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-41552.

.

De som är på något sätt har med Snabbmat i Kolbäck är Lilja, Svante Orvar som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Snabbmat i Kolbäck har 540215-XXXX som sitt organisationsnummer.